Kasteel Museum Sypesteyn

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Voorpagina Trouwen op Sypesteyn

Trouwen op Sypesteyn

E-mail Afdrukken PDF

De intimiteit van Kasteel Sypesteyn en de inrichting van de zogeheten Lage Zaal met zeventiende-eeuwse meubelen en portretten is voor veel bruidsparen de romantische locatie bij uitstek voor de voltrekking van hun huwelijk.

Deze trouwzaal biedt plaats aan maximaal 50 gasten.

Ook de tuin en het sfeervolle terras bieden vele mogelijkheden.

Voor huwelijksvoltrekkingen kan men de Lage Zaal afhuren per uur van maandag t/m zaterdag tussen 11 en 20 uur.

Lees hier de procedure van de huwelijksvoltrekking.

Voor uw huwelijk, presentatie, bezichtiging of enig andere activiteit waarbij u gebruik wilt maken van de trouwzaal, de gewelfkelder , de tuin of het bos, kunt u een afspraak maken met de gastvrouwen van het Kasteel-Museum Sypesteyn via telefoonnummer 035-5823208 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .
Uw gastvrouw, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , bespreekt graag met u de mogelijkheden die het Kasteel-Museum en/of landgoed u kunnen bieden. 

Na reservering van datum en tijdstip kunt u contact opnemen met de Gemeente Wijdemeren Afdeling Burgerzaken, tel 035-6559559 www.wijdemeren.nl

Standaardtarieven

maandag t/m vrijdag € 625 per uur, op zaterdag € 675,- (excl. gemeentelijke leges). Het gebruikmaken van de tuin voor het maken van een  trouwreportage is hierbij inbegrepen. Na 17 uur geldt een avondtoeslag vanaf € 250,- per uur. Voor wensen buiten de standaardprocedure wordt een bedrag van € 50 in rekening gebracht.

Bevestiging

Uw reservering is definitief na bevestiging van de gemeente Wijdemeren. Voor de eventuele rondleiding van bruiloftsgasten voor of na de ceremonie zie: groepsbezoek.

 

Wat is er te doen?

Contact

Kasteel-Museum Sypesteyn
Nieuw Loosdrechtsedijk 150
1231 LC Loosdrecht
Telefoon: 035-5823208

Administratie en Informatie:
Email: info@sypesteyn.nl
Bankrek.: 3046.35.677
Maandag gesloten
Klik hier voor een route

Algemeen Nut Beoogde Instelling

De volgende bedrijven zijn sponsoren van het Kasteel Museum Sypesteyn
Banner
Banner
Banner
Banner


Aan- en Afmelden